lauantai 29. marraskuuta 2014

Uusi ulkoasu

Otsikko kertookin kaiken; vähän talvisempaan vaihdoin, onhan kohta jo joulukuu!(: Blogitekstit on nyt aika leveitä, mikä häiritsee itseäni hieman, mutta menkööt ainakin toistaiseksi.

Dinolassa olen puuhaillut dailyjä eli kuumailmapallon kunnostusta Elsan kanssa, alueen tutkimusta ja kirjeiden lähettelyä Nicin kanssa ja jääkiteiden sekä jäätyneiden kasvien etsimistä Nanookin kanssa. Sednalle olen etsinyt kultaisena hohtavia esineitä ja pääsin tänään maineessa eteen päin. Tämän johdosta Sedna avasi kaupan, jossa on ihania Kallterien heimon vaatteita ja varusteita. Ihastuin näihin niin kovin, että ostin kaupasta kaiken minkä pystyin yksiä suitsia lukuunottamatta. Vieläkään en ole saanut talvista, karvareunaista satulahuopaa, mutta niitä on kolme tarjolla kunhan ensin kasvatan mainetta Nicin ja Kallterien kanssa.

Ravenheart lähti saarelle ja tilalle tuli Lemonpepper. Kuvittelin, että LV15 poni olisi suht nopea Dinolassa, mutta toisin kävi! Kuin olisi polvenkorkuisessa tervassa yrittänyt edetä... Kyllä on pohjoisruotsinhevonen paras moisessa ilmastossa. Vuonot kyllä pärjäävät sitten yhtä hyvin eli varmasti sellaisen selässä minut nähdään 10.12. jälkeen.


Sain kuvan ilman ruuhkaa! Kauppa ja uudet vaatteet (vanha huopa)

Hiljainen metsä

Anteeks mitä?? Hyvät oli hajut ilmeisesti hangessa


~ Tati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti