keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Päivityksestä

Moi!


Taas on päivityksen aika. Tällä kertaa päivitys on aika pieni, mutta mielestäni pienet päivitykset enteilevät jotain isompaa, joten ollaan tyytyväisiä.

Halloween jatkuu eli jos et ole ehtinyt löytää kaikkia kummituksia tai et käynyt menneellä viikolla joka päivä nappaamassa omenasaaveista lahjoja niin nyt saat siihen uuden tilaisuuden. Tämä miellyttää minua suuresti sillä juurikin omenasaavien lahjat unohdin poimia mukaani... En ole varma löysinkö kaikki kummitukset; käsittääkseni niitä on 29, mutta olen melkein varma, että olen löytänyt vain 28. Pitää metsästää vielä! Tähän väliin voisin sanoa, että tykkään kummituksilta saaduista noita- ja keijuvaatteista. Ne helpottivat pettymystäni siihen seikkaan, että Halloween-kaupoissa oli tarjolla vain samat vaatteet ja varusteet kuin edellisenä vuonna. Omenasaaveista olen löytänyt vasta noidan vaatteisiin kuuluvan satulan ja keijun vaatteisiin sopivat suitset ja satulahuovan; tykkään niistäkin. On aina hauska saada hevoselle ja itselle varusteet/vaatteet, jotka sopivat yhteen.

Kylmä ilma alkaa asettua Jorvikiin talven myötä, joten on aika pukea lämmintä päälle. Valedale Vestments Valedalessa on laittanut myyntiin uusia pipoja ja Gary's Shoes Jarlaheimissä taas uusia kenkiä. Kuvan perusteella ainakin pipot näyttävät mielestäni söpöiltä!

Uusia pipoja Valedalessa.
Sitten tehtävään: Fort Pinta vartijalla on ongelma. Osa discon valoista on mennyt rikki ja vartijaparka kaipaa apua. Kyseessä on minitehtävä, joka on saatavilla vain kaksi viikkoa ja sen suorittaakseen on pitänyt aloittaa auttaminen Marleyn farmilla. Discoon liittyen myös ilmoitettiin, että poikabändi JA:n musiikkia ei enää kuulla discossa.

Lopuksi jännään sneak peekeen! Kuvan tyyppi liittyy Dino Valleyhyn (Valley of the Hidden Dinosaur, Piilotetun Dinosauruksen laakso?) ja on ilmeisesti jo tuttu naama. Itse en kyllä tunnista ainakaan vielä... Taustasta tulee mieleen Valedalen druidivakooja, mutta tyyppi näyttää jotenkin pahaenteiseltä, Dark Coren tyypiltä ehkä? Ilmoitettiin myös, että kannattaa pitää silmällä Star Stablen Facebookia ja Instagramia tällä viikolla, ilmeisesti luvassa on lisää sneak peekejä.


Päivitys on tosiaan pieni, mutta uteliaisuuteni heräsi mukavasti yllä olevan kuvan myötä. Dino Valley luvattiin tulevaksi talvella 2014 ja sitä on jäljellä enää kaksi kuukautta, joten kauaa ei tarvitse odottaa! Uusien hevosten uskoisin saapuvan jo seuraavalla viikolla ja luultavasti Valedaleen, sinne on tullut nimittäin lisää tilaa myyntihevosille. Huomasin tämän ollessani kouluttamassa Winterheartia, joka on jo muuten saavuttanut levelin 15! Seuraavaksi varmaan jatkan Mistmanen kouluttamista...

Kuvat on kopioitu Star Stablen kotisivuilta, eivät siis ole omiani.


~ Tati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti