perjantai 28. marraskuuta 2014

Lisää kuvia





Kisa!

Nanook ja Sedna, tuolla jossain...


Näitä etsitään Sednalle

Vuoniksia! Tosin ei myynnissä vielä...
Löysin eläinlääkärin uudestaan...

Ja tällä kertaa onnistuin sulattamaankin!

Tässä olisi kuvia parilta päivältä, keskiviikolta ja perjantailta. Keskiviikkona oli taas paljon tehtäviä, Elsan kanssa aloitettiin korjaamaan Nicin kuumailmapalloa ja rakennettiin kisa. Kisaprojektiin kaivattiin apua ja haettiin Valedalesta Berzelius ja Swedenborg. "Kielillä" puhuva (ammuu, määkii, naukuu jne...) koira toimii kisamestarina. Kisa itse ei mielestäni ole kamalan haastava, mutta toisaalta tiukkoja käännöksiä ja kaksi leveää vesirailon yli hyppäämistä on. Pitää välillä hidastella(x Uudet dailyt koskevat kuumailmapallon kunnostusta.

Tämän jälkeen siirryin Nanookin ja Sednan luo Icengatelle ja rakastuin musiikkiin, joka soi heidän lähellään. Nanookille juttelun jälkeen saatiin dailyt ja jatkuva tehtävä Sednan kanssa. Pitää etsiä jäätyneitä, kultaisena hohtavia juttuja (marjoja, karvatuppoja, pähkinöitä yms.) ja sitten vaihtaa ne Sednan kanssa mainepisteisiin. Kustakin esineestä saa mielestäni 15 pistettä. Kamalan tarkkaan en ole katsonut, joten jos olen väärässä niin saa korjata. Myöhemmin huomasin vielä, että Sednan vieressä seisoo kaksi söppänää vuonohevosta, mikä ei helpota odotusta...

Tänään tulin tekemään dailyt ja kultaisia esineitä etsiessäni törmäsin taas jäätyneeseen eläinlääkäriin. Olin ensin hieman hämillläni, mutta vein eläinlääkärin silti kiltisti Nicin leiriin sulamaan. Menin suorittamaan vaihtokauppaa Sednan kanssa ja huomasin, että kartalla Nicin leirissä on oli vihreä täplä. Pikana juoksin leiriin ja Elsalla oli asiaa eläinlääkäristä. Hän oli sulanut! Nykyään lekurin löytää laavun vierestä, jos hevoselle tulee hätä.

Huomenna taidan saada lisää tehtäviä Nanookilta, odotan innolla tulevaa. Huomasin keskiviikkona myös, että Nic tarjoaa dailyjä. Jotenkin olen ne onnistunut sivuuttamaan tässä ainakin viikon verran... Ihmettelinkin miksei maine nouse Nicin leirissä vaikka tein tehtäviä ahkerasti Elsan kanssa.


~ Tati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti