keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Päivitys

Clubihuone on täällä!

Clubihuone sijaitsee Silvergladen kylän kaupungintalolla. Clubin "alemmille" jäsenille ja erillisen nimikkeen (tarkoittaa member, champion, leader jne.) saaneille jäsenille on varattu erikseen istumapaikat. "Ylenpiarvoinen" jäsen voi istua mihin tahansa, mutta "alempiarvoinen" ei voi istua korkea-arvoisemman penkkiin. Clubin omistaja on myös saanut omia emoteja, hän voi vaikka taputtaa clubin jäseniä selkään.
Clubi-ikkunaan, joka aukeaa siis näytöllä oikeasta alareunasta, on lisätty taulukko viikon tekemisille.

Kuulostaa hienolta! En tosiaan ole enää clubin jäsen, joten en pääse näistä päivityksen osista nauttimaan ja tarkastelemaan lähemmin clubihuonetta. Tosin jätin eilen hakemuksen erääseen clubiin, saa nähdä miten käy...

Tälläkin viikolla saimme uusia vaatteita:

Mustat nahkakengät, Summer Camp Clothing, Moorland
Ruskeat ja mustat saappaat, The Castle store, Silverglade Village
Ruskeat ja mustat nahkaratsastussaappaat, The Wine Cellar store, Vineyard
Kolme uutta neulottua puseroa, The Mountain Top, Figrove

Eddien ja Ferdinandin hevosmarketti on siirtynyt takaisin Jorvikin talleille, tosin se ei vielä ole auki. Ehkä seuraavalla viikolla.

Sitten päivityksen yllättäjä:

Kolme uutta hevosta, mutta vanhoista roduista. Kaksi ponia ja yksi arabi odottavat uutta kotia Valedalessa. Tämä oli tosiaan yllätys sillä kolme viikkoa aiemmin päivityksessä sanottiin, että silloin tulleet pohjoisruotsinhevoset olisivat viimeiset hevoset ennen kokonaan uutta rotua. Näin ei näköjään ollut.. Olen pettynyt sillä odotin uutta rotua. Uumoilin kyllä ettei uudet hevoset tule vielä, koska niistä ei ole annettu esimakua, mutta en odottanut lisää hevosia ollenkaan. Pettynyt olen myös siksi ettei uusista tulokkaista annettu kuvaa enkä välttämättä pääse niitä katsomaan tänään. Silti uskon päätyväni ostamaan uuden ratsun :'D Mitenkähän olis kuudes poni? Vai sittenkin neljäs arabi?


~ Tati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti