sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Kuveja!

Löysin jäätyneen eläinlääkärin (lisätehtävä)

Millon lie sulaa...

Tästä sisään Dino Valleyhyn

North Steeds Gangin pikkujouluvaellukselta

Pikkujoulupicnic; muodot kohdillaan...

Vaellusta

Picnic ja katoavainen viltti

Dino Valleyn ekan kaupan rakennusaikeet

Toin jäinen vuorenseinämä on kaunis..


Tämmöistä. Elsa Einsteinin tehtävät jatkuu, olen tehtävien toisessa erässä ja huomenna varmaan saan sen loppuun ja siirryn mahdolliseen kolmanteen erään. Nyt etsitään vettä poraamalla, joten tulisikohan kaivo? Löysin eilen kaikki tähdet Dino Valleystä ja edelleen puuttuu yksi secret location... Oletan että sen luokse ei vielä pääse.

On erittäin omituista samoilla lumisissa maisemissa ja sitten käväistä muualla Jorvikissa, siellä kun on kesäinen ilmasto... Lunta kaikkialle sanon minä! Sain tosiaan avattua uuden kaupan ja siellä on muun muassa ihania karvalakkeja ja ihana karvareunainen satulahuopa, jota varten pitää kyllä mainetta nostattaa. Olen tyytyväinen, että Jorvikiin saatiin viimein kunno talvivaatteita/-varusteita. Aiemmin niitä on mielestäni saanut vain joulutehtävistä. On mukava pukeutua villapaitaan ja vetää lapaset käteen, kun lunta tupruttaa taivaalta.

Perjantaina oli North Steeds Gangin pikkujoulut. Tarkoitus oli tehdä pieni vaellus, käydä syömässä ja leikkiä. Aikaa oli varattu tunti ja se kuluikin sitten vaellusta tehdessä ja picnicillä:'D Näiden jälkeen päädyimme clubihuoneeseen, mutta piilosleikin alkaessa jouduin lähtemään.. Pikaisesti kävin vielä pienet tehtävät tekemässä ja sitten oli aika lopettaa kokonaan. Eilen vähän samoilin Dino Valleyssä tähtien perässä, en sen kummempaa. Kuvia tulee otettua aika vähän, en ole jotenkin vielä tottunut siihen ja unohdan asian kokonaan...


~ Tati

2 kommenttia:

  1. Ai että sulla on oikeesti ihan himomukava tyyli kirjoittaa. Sulla pitäis olla kyllä paljon enemmän lukijoita!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voii apua, ihana, kiitos!! Ihan punastun.. Mukava kuulla, että tykätään:3

      Poista