perjantai 2. tammikuuta 2015

Pitkästä aikaa

Viime kerrasta onkin aikaa... Vaikka tässä olen melkein kaksi viikkoa lomaillut niin ei ole oikein malttanut kirjoitella. Joulun aikaan oli kiireitä ja tietysti tulin kipeäksi heti loman alkuun, se on vienyt voimia. Mutta josko nyt pääsisin taas jonkinlaiseen rutiiniin kiinni(:

Ensin pientä yhteenvetoa menneistä päivityksistä.

Kaksi viimeisintä päivitystä tuli jo maanantaina, sillä joulu ja uusi vuosi osuivat keskiviikoille ja pitihän SSO:n tiimin saada lomansa. Joulutehtävät siis jatkuivat ja jatkuvat edelleen. Silvergladen kunnanvaltuutetun kanssa valmisteltiin joulua ja näiden tehtävien lopuksi sai hieman taikapulveria, joka muuttaa aloitushevosen poroksi. Pulveri toimii käsittääkseni niin kauan kuin Jorvikissa on lunta. Viime vuonna poro muuttui takaisin hevoseksi aina kun hyppäsi alas selästä, mutta tänä vuonna poro pysyy porona niin kauan kuin haluaa, mikä on mielestäni hyvä parannus(:

Silvertearin muodonmuutos
Joulupukki tarjoaa joka päivä mahdollisuuden ajaa rekeään ja jakaa lahjoja Jarlaheimissä. Rekiretkestä saa kaksi "toivetta" eli siis kaksi lahjaa. Olen käynyt melkein joka päivä hoitamassa joulutehtävät ja dailyt ja hakenut lahjat, mutta olen saanut myydä melkein kaikki... Uusia lahjoja on tainnut tulla ehkä kaksi, mikä hieman ärsyttää. Erilaisia lahjoja luvattiin about 60 ja vaikka suurin osa on käsittääkseni viime vuodelta, niin uusia lahjoja tulee turhan harvoin...

Joulupukin apulainen
Makkaraa, suoraan hankeen...

Joulu pysyy Jorvikissa tammikuun 14. ja lahjojen kerääminen joulupukin säkistä on mahdollista siihen asti. Vielä on siis aikaa! Uudenvuodenkaupat ovat pytyssä vain yhden viikon eli jos haluaa nätin uudenvuodenmekon tai räjäytellä raketteja, kannattaa kiirehtiä.

Joulutehtävien lisäksi olen hieman koulutellut hevosia. Levelille 15 ovat yltäneet Mistmane ja Rockboy; seuraavaksi varmaan otan koulutettavaksi jonkun ponin... Odottelen uusia hevosrotuja; ostin SSO:n joulukaupasta 10000 coinia nimenomaan uusia hevosia varten. Halvemmaksi tulee näin kuin tuplaviikonloppuna coinien ostaminen. Pieni joululahja itselleni(x Ostin kyllä uudet hiukset ja meikin pari päivää sitten, mutta vielä riittää coineja :D Tykkäsin kyllä vanhoista rastoista, etenkin siksi ettei niitä oikein näkynyt muilla, mutta päädyin takaisin liehuvaan platinablondiin, värjätyillä latvoilla tällä kertaa.

Sumusilmämeikki

Minttuinen blondi


Käytiin myös clubilaisten kanssa pienellä vaelluksella Fort Pintasta omenatarhan lähelle kalastajanmökille picnikille, jonka jälkeen lähdettiin yksissä tuumin takaisin Pintaan discoon. Teemavärinä vaelluksella oli musta.

Synkkää porukkaa..

Yksi porokin saatiin mukaan
Talvipicnik

Jammaillen

Mukaan vaan!


Kävin lentämässä kesken kisan...

Osaako kukaan kertoa mitä nämä ovat? Olen aina miettinyt:'D


Vielä tähän loppuun melkoisen myöhäiset juhlapyhätoivotukset:

Hyvää Joulua!

Onnellista Uutta Vuotta!

P.S. Jos joku haluaa minun tekevän postauksen jostain tietystä aiheesta niin sitä saa tietysti ehdottaa! Pistäkää vaan kommenttia aiheesta(:


~ Tati


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti