torstai 15. tammikuuta 2015

Söpöjä uusia vuoniksia ja muuta

Kallterit ovat ilmoittaneet, että heillä on kolme täysin uudenväristä vuonohevosta tarjolla ja toivovat sinun käyvän vilkaisemassa niitä. Stablen sivujen uutisissa on kuva näistä uusista kylmää kestävistä kauramoottoreista, jota en nyt tähän saanut... Väreinä ovat vanilja (valkoinen), kaakao (tumma) ja karamelli (vaalea). Itse tykästyin kaakaoon, ostin yhden ja nimesin oripojan Cinnamoncloudiksi. Myös karamellinvärinen vuonis oli ihan nätti, mutta ainakin toistaiseksi kolme vuonista riittää minulle. Valkoinen vuonis näytti värinsä takia vain joltain perusponilta, joten se ei ihan miellyttänyt silmää... Hevoset ovat muiden vuoniksien tapaan Kallterien luona, maksavat 780sc (muistaakseni :'D ) ja saavat mukaansa Kallterien aloittelijan varusteet.

Hevosmarketti on auennut jälleen Silvergladeen Steven farmin viereen. Yhdestä marketin kaupasta löytyy neljä uutta satulahuopaa pirteissä väreissä. Ihan kivoja huopia olivat vaikken ostanutkaan yhtään.

Joulutehtävät ovat tarjolla enää viikon, joten pidä kiirettä jos et ole niitä vielä saanut päätökseen tai jos haluat kerätä pukin säkistä lisää lahjoja. Itse luovutin jo, kun en mitään uutta saa...

Vaikka joulu loppuu ja pukki jatkaa matkaansa, talvi pysyy vielä. Lumi pysyy vielä maassa, mutta sekin saattaa sulaa pian, joten nauti sen sokaisevasta heijastuksesta ja ota paljon talvisia kuvia vielä kun lunta riittää.

Professori Jura ja muutama muu Jorvikin merkittävä argeolokian ekspertti ovat päättäneet, että palkkio argeolokisesta vaivannäöstäsi  pitäisi tulla vähän helpommin. Tämä tarkoittaa sitä, että he ovat muuttaneet esineiden määrää, joka sinun tulee kerätä ennen kuin voit vaihtaa ne. Uudet määrät ovat seuraavat:

Vanhat kolikot: ennen 15, nyt vain 4
Patsaat: ennen 20, nyt vain 5
Kännykät: ennen 30, nyt vain 7
Action-figuurit: ennen 10, nyt vain 3

Luiden keräilymäärät pysyvät ennallaan.

Tämä oli mukava muutos, noita määriä on jo tuskailtu. Tämän myötä sain vaihdossa mustat housut, ruudullisen kypärän, ruudulliset/karvaiset saappaat ja siniharmaan takin, jossa on kaksi riviä nappeja ja vyö. Punaisia luita pitäisi vielä löytää 4, niin saisin ensimmäistä kertaa kyseisen luurangon kasattua. Tietysti jos haluan lisää uusia vaatteita niin luita pitää kerätä reippaasti enemmän... Aina ei kyllä lahjaksi tule vaateita; olen saanu mm. kristalleja, vanhoja kolikoita ja korvakoruja. Näillä esineillä ei tee mitään vaan ne on tarkoitettu myytäväks; niistä saa suurin piirtein 200-300 jorvikin shillinkiä.

Olen levelittänyt Daisyrainin levelille 15 ja saanut maineen Nicin leirissä täyteen. En sen ihmeempiä ole kai puuhaillut...


~ Tati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti