torstai 22. tammikuuta 2015

Paddock Islandin seikkailut!

Paddock Island on tällä viikolla huomion kohteena ja kaikki alkaa, kun vierailet Dorithin luona. GEDin hämärätoimia, ongelmia kurpitsojen kanssa, tottelemattomia lampaita ja kadonneen kirjan metsästys kuuluvat kaikki hauskoihin uusiin tehtäviin. Sinun pitäisi laittaa ne GEDin hyypiöt koville, sillä minkään ei pitäisi tulla tytön ja hänen kännykkänsä väliin!

Kun olet Paddock Islandilla auttamassa kaikkia ratkaisemaan ongelmansa, pääset samalla kohti uutta ratsastusrataa. Paddock Island Wilderness Race odottaa sinun koeratsastustasi ennen kuin siitä voi tulla uusin päivittäinen kisa Jorvikiin. Hauskaa kisailua!

Aloittaaksesi tehtävät Paddock Islandilla sinun tulee olla suorittanut loppuun tehtävät, jotka koskevat Lokea ja kanoja.

Jarlaheimin kaupungin torille on tullut myyntiin uusia vaatteita ihan mukava määrä.
Talvi on ohi ja lumi on sulanut Jorvikista, kohti kesää mennään!
Eddie ja Ferdinand ovat taas lähteneet tien päälle etsimään uutta paikkaa hevosmarketilleen.


Semmoinen päivitys tuli eilen. Tehtäviä tosiaan riitti kahdelle päivälle Paddock Islandilla ja suoritin ne kaikki kerralla; lahjaksi sai kahdet ballerina-malliset kengät, mustat ja valkoiset. Mukava saada neutraalin väriset kesäkengät, värikkäät eivät sovi kaikkien vaatteiden kanssa.
Oli tosiaan muun muassa lampaiden metsästystä, kurpitsojen keräilyä, SuperJarlan etsintään ja GEDin porukan nolaamista ja heidän laittoman työnsä hankaloittamista. Olisikohan ollut niin, että neiti Drake (se GED-nainen) peräti haastettiin oikeuteen.

Odotin vähän muutaman dailyn tulemista, jotta saisi mainetta nostettua kyseisellä saarella, mutta ainoaksi dailyksi jäi tuo uusi kisa, joka oli muuten melkoisen hankala näin alkuun. On ahtaita paikkoja, nopeita käännöksiä ja yllättäviä hyppyjä, mutta eiköhän tuokin rata tule pian tutuksi. Luultavasti tehtävät sitten jatkuu myöhemmin ja dailyjä tulee saarelle, muuten maineen kasvatus pelkällä yhdellä kisalla on aika pitkä prosessi... Näillä tehtävillä pääsi vasta friendlyksi.

Tulin ostaneeksi sittenkin neljänen vuonohevosen, sen karamellivärisen. Aluksi ajattelin ettei se ole niin kiva, mutta sitten näin sellaisen jollain observatorion luona ja rakastuin. Pieni tamma Eveningstar liittyi siis vielä joukkoon. En ikinä saa kaikkia ratsujani koulutettua tätä menoa...

Kuvia en tullut eilen ottaneeksi, mutta pitäisi olla muutama vanhempi kuva tänne vielä laitettavaksi ettei mene pelkiksi tekstipäivityksiksi... Vuonohevosten esittelytkin voisin yrittää kehittää.


~ Tati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti