keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Jäälautta näkyvissä!

Kapteeni Brus on huomannut merellä jäälautan, joka suuntaa suoraan Jorvikiin ja kapteeni Brusin laskelmien mukaan rannikolle lähelle Forgotten Fieldsiä tällä viikolla! Kapteeni Brus on saattanut niellä liikaa merivettä nähdäkseen selkeästi, mutta hän uskoo, että jäälautalla saattaa jopa olla ihmisiä. Kapteeni on myös varma, että lautta kulkeutuu pois yhtä nopeasti kuin tulikin, joten on vain tämä viikko aikaa selvittää mitä on meneillään.

Emme voi olla täysin varmoja, mutta olemme katsoneet lauttaa kiikareillamme ja lautalla näyttäisi olevan söpöjä pieniä viiksekkäitä otuksia... Ehkä voit kuulla innokkaita pieniä evien läpsytyksiä? Sinulla on hyvin vähän aikaa mennä ja katsoa olisiko tässä suloinen lisä Star Stable perheeseesi, joten kiirehdi jäälautalle ja selvitä salaisuus ennen kuin on liian myöhäistä!

Joulu jatkuu sittenkin aina tammikuun 21. päivään, joten aikaa kerätä lahjoja pukin säkistä on vielä.

Eddie ja Ferdinand pysyttävät hevosmarkettia Silvergladeen, Steven farmin kylkeen ja ovat valmiita avaamaan taas seuraavalla viikolla.

Stable joulukauppa, jossa on tarjolla Lifetime coinien kera tai pelkkiä coineja oman valinnan mukaan, on tulossa päätökseensä. Aikaa on 12.01.2015 asti eli seuraavaan maanantaihin. Jos siis oli vielä suunnitelmissa ostaa coineja tai Lifetime, pidä kiirettä!


Tällainen päivitys siis näin vuoden alkuun. Hieman olen äimistynyt ja pähkäilen jäälauttaa, mutta ei auta kuin mennä selvittämään mistä on kysymys. Toivottavasti tähän liittyisi jänniä tehtäviä. Hylkeenpoikasen käsittääkseni saa lemmikikseen halutessaan aivan kuten saa koiria, kissoja ja pupuja saa. Itseltäni löytyy pieni dalmatialainen, mutta se ei ole satulalaukussa roikkunut mukana pitkään, pitkään aikaan...


~ Tati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti