maanantai 15. joulukuuta 2014

Vuoniksista

Noniin, sain otettua kuvia vuoniksista. Tässä siis ensin juttua yleisesti ja sitten omistani.


Täältä ne löytyy

Vähän lähempää

Punahallakko, voikonhallakko, hiirakko

Eli. Vuonohevoset löytyvät Kallterien, Nanookin ja Sednan laavusta (jos on popular Kallterien kanssa) ja ne kestävät hyvin kylmää. Vuonohevoset ovat pieniä, mutta hyvin vahvoja hevosia, joiden erikoiseen harjaan yleensä leikataan hienoja kuvioita. Vuonohevosilla on mahtava luonne ja ne ovat hyviä lasten kanssa, mikä tekee niistä suosittuja ympäri maailmaa. Kukaan ei oikeastaan tiedä milloin vuonohevoset tulivat Jorvikiin, mutta suosittu teoria on, että ne tulivat norjalaisten viikinkien mukana, jotka tuhosivat saarta. Jotkut ovat sitä mieltä, että asia on aivan päinvastoin, että viikingit ottivat hevoset mukaansa Jorvikista Norjaan. He uskovat, että suloiset pienet vuonohevoset saivat alkunsa korkeilla, karuilla Jorvikin vuorilla, myyttisessä Kallterien laaksossa; paikassa, josta puhutaan legendoissa, mutta jota ei ole koskaan löydetty. 

Voikonhallako vuonis löytyy sekä tasolle 10 koulutettuna (1425sc) ja kouluttamattoma 1 tasoisena (780sc). Kallterien aloitusvarusteet tulevat hevosten mukana. Vuoniksille on tarjolla alkuperäisen lisäksi kolme pystyharjamallia sekä neljä vanhaa mallia. Vanhat, suorat mallit tekevät mielestäni vuoniksesta ihan erirotuisen näköisen, mutta hauskaa, että nekin on saatavilla.

Vuoniksen harjamallit, ekana alkuperäinen

Muiden hevosten mallit


Sitten omat ihanaiseni:

Daisyrainin tyhjä katse...

Hallakko tamma Daisyrain lvl 11 (ostettu koulutettuna) ja hiirakko ori Rockboy lvl 5. Aika varmasti ostan vielä punahallakonkin jossain vaiheessa... Söppäniä otuksia, joilla on hauska laukka. Daisyrain uusi heti alkuun vanhoja rataennätyksiäni ja Rockboy törmäili kaikkeen mahdolliseen; ihana kaksikko... Luonteita pitää vielä selvitellä ja niistä lisää sitten 'Ratsut'-osioon. Odotan lumen tuloa Jorvikiin, vuonohevoset kuuluvat lumihankeen.

Rockboy haluaa lisää lunta!

Ilmeet...


~ Tati



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti