torstai 4. joulukuuta 2014

Päivityksen odotusta

Eipä saatu vielä päivitystä, jossain on iso ongelma. Keskiyön aikoihin Ruotsin aikaa SSO:n tiimi on pistänyt facebookinsa sivuille, että he ovat saaneet parhaat työntekijänsä paikalle selvittämään ongelmaa, mutta kenelläkään ei oikein ole tietoa siitä missä vika on eikä siis tiedetä milloin tämä saadaan korjatuksi. Tästä on jo aikaa, mutta vieläkään ei serverit ole auki. Itse luovutin ajoissa ja menin nukkumaan, mikä oli näemmä ihan hyvä päätös.

Vähän tämä tietysti harmittaa, mutta ei voi mitään. Ei ole varmasti moinen koodaus ja nettipelin ylläpitäminen helppoa, päivityskin oli aika laaja. Pitää vain kärsivällisesti odottaa. Ihmisten käytös facebookissa ärsyttää, melkein "kiristyksen" puolelle menee jotkut kommentit, tavallaan. Ainakin painetta luovia kommentteja on näkynyt, mutta onneksi on myös ymmärtäväisiä ja kannustavia ihmisiä. SSO:n tiimi kuitenkin tekee työnsä hyvin ja hekin ovat vain ihmisiä, jotka tarvitsevat unta.

Päivä varmaan kuluu hyvin SSO:n sivuja kyttäämällä. Saas nähdä lisäävätkö jotain anteeksipyyntönä tästä odottelusta. Itse en kyllä moisesta välitä, ei tiimi tämmöistä tahallaan tee, mutta veikkaan että monet odottavat saavansa ilmaisia coineja. Pakko myöntää, että lumen lisäys olisi kuitenkin kiva, mutta en usko että tulee vielä.

Ollaan kärsivällisiä!


~ Tati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti