perjantai 5. joulukuuta 2014

Tilannekatsaus

Viime yönä kahdelta Ruotsin aikaa on tullut facebookiin uusin ilmoitus pelin tilanteesta. Peli ei ole vielä vakaa, joten kirjautuminen ei ole mahdollista. Tosin jotkut pelaajat pääsevät kirjautumaan tietyn ohjelmamuodon kautta (joku työpöytäversio, tietotekniikkaenglanti ei ole vahvuuteni :D ), mutta käsittääkseni heidän pelinsä ei suju ihan ongelmitta. Kommenteissa on kerrottu, että coinit saattavat olla miinuksen puolella ja joulupukin lahjasäkki ei toimi. Nämä ainakin on osunut silmään.

Syy koko hommaan on selvinnyt. Kutakuinkin samaan aikaan kun SSO:n tiimi päivitti uusimmat tehtävät yms. peliin ja availi servereitä pelaajille, heidän serverikeskuksessaan tapahtui iso virtakatkos. Hyvät uutiset on, että mitään tärkeää ei ole menetetty, mutta kaiken uudelleen luominen on todella hidasta.

Itsellä on sormet ja varpaat ristissä ettei hahmoille ole tapahtunut mitään, esimerkiksi juurikin coinejen kohdalla; noin 3000-4000 coinin katoaminen kieltämättä vähän sapettaisi, niitä kun olen säästänyt vuoniksia varten.... Onhan tämä vähän turhauttavaa, monelle päivittäinen Stablessa käyminen saattaa olla jo tapa, mutta pitää vaan kärsivällisesti odotella, että kaikki tulisi kuntoon ja toivoa, että servereiden auetessa suuri kirjautumisryntäys ei aiheuta lisää ongelmia.

Jos tulee uutta merkittävää tietoa tilanteesta, päivitän sen tänne heti kun mahdollista.


~ Tati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti