keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Joulu tulee!

Joulutehtävät alkavat ja ne ovat näemmä samat kuin viime vuonna. Muistinvirkistykseksi:
Jotkut tehtävät antavat "Joulutoiveita" ja jotkut "Joulun palasia". Muistaakseni "toiveet" ovat hopeisia kolikoita ja "palaset" pronssisia. Kolme "palasta" voi vaihtaa yhteen "toiveeseen" ja yhden "toiveen" lahjaan. Vaihdon suorittaa joulupukki, joka löytyy Jarlaheimin torilta. Lahjoja oli tällä kertaa (yli?) 60 erilaista, mutta koska lahjat valikoituvat arpomalla niin saman lahjan voi saada useampaan kertaan. Osa lahjoista on samoja kuin viime vuonna. Tehtäviä antaa pukki, mutta kannattaa katsoa Daily-tehtävien listaa, alimpana pitäisi olla joulutehtäviä, joita ei välttämättä muuten huomaa. Itse kämmäsin tässä viime joulun alkuun ja jäi muutamat "toiveet" saamatta...

Päästäkseen tekemään tehtäviä pitää olla Star Rider ja levelillä 5 ja tietenkin pitää olla päässyt Jarlaheimiin. Jos on "palasia" ja "toiveita" jäljellä viime vuodelta, ne toimivat myös tänä vuonna!

Pukin lisäksi joulua järjestää Silvergladen pormestari (kaupunginvaltuutettu oikeasti, mutta se kuulostaa hoopolta...) ja näistä tehtävistä saa XP:tä. Tehtävien lopussa voi muuttaa aloitushevosensa peuraksi, ainakin parina viime vuotena tämä oli mahdollista, joten miksei nytkin. Ensin pitää ilmeisesti käydä joulupukin luona ja sitten vasta saa tehtäviä Silvergladesta.

Joulutehtäviä on kaiken kaikkiaan suunnilleen 120, käsittääkseni dailyt mukaan lukien, tekemistä siis riittää. Myös joulukauppoja on pystytetty pitkin Jorvikia.

Dino Valleyssä on tarjolla uusia tehtäviä. Joku on saanut päähänsä idean laitteesta, jolla parantaa ne, jotka ovat joutuneet salamaniskun kohteeksi useamman kerran.

Arkeologiset kaivaukset alkaa! Dinolassa on mahdollista kaivaa esiin muinaisia esineitä, joita voi jossain vaiheessa vaihtaa bonusesineisiin, kuten vaatteisiin ja varusteisiin. Kun on oppinut hommasta alkeet, voi vapaaehtoisena kaivella ympäriinsä. Arkeologia ei kuitenkaan tule olemaan pakollista.

Folke on ottanut inspiraatiota Kallterien tyylistä ja uusia vaatteita saa nyt siis Dinolan kaupasta.

Hevosmarketti on jälleen kadonnut ja ilmestynee tulevaisuudessa muualle.


Siinä taisi olla kaikki.... Ihanaa, että tuli näin paljon tehtävää! Itse tykkään noista joulupukin tehtävistä ja lahjoista. Tosin mahdollisuus samaan lahjaan hieman häiritsee ja nyt myös se, että osa lahjoista on vanhoja. On kyllä kiva jos saa täydennettyä jotain viime vuonna saatua settiä, mikä silloin jäi vajaaksi. Lunta ei vieläkään saatu, mainittiin että sääennustajat eivät ole vielä oikein varmoja milloin tulee lunta... Höh. Kyllä joulutehtävien alkaessa ja näin joulukuussa pitäisi olla jo lunta.

Apua, kun en tiedä mistä aloittaisin sitten kun pääsen pelaamaan(x Vielä pitäisi mainetta kasvattaa Nicin ja Kallterien kanssa ja nyt tuli jo uusia tehtäviä, mitkä luultavasti kestävät pitkään. Joulutehtävät ovat sitten pitkin poikin Jorvikia. Hmm.. Varmaan aloitan Dinolasta, siiryn sieltä Jarlaheimiin pukin luo ja sieltä sitten Silvergladen kylään. Odotan taas ruuhkaa, mutta ei se mitään, kaikilla on oikeus olla innoissaan. Einsteinin kanssa sain jo tehtävät valmiiksi, kuumailmapallo korjattiin ja se kuskaa nyt kyytiläisiä Dinolasta Silvergladen kylän laitamille ja toisin päin. Taidan vaihtaa taas kotitallini Stevelle, sieltä pääsee nyt helposti kaikkialle, kun For Pintan lautat on myös lähellä.


~ Tati

4 kommenttia:

  1. Jee ihanaa joulu päivitys❤ Kiwa ku kerroit.. Haluun pelaamaan nyyt heti..... Pääsen vasta Sunnuntaina :'(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa jos suomentamisestani on hyötyä ja iloa( : Itse olen odottanut joulupäivitystä ja etenkin lunta (eikä sitäkään taidettu vielä saada). Sunnuntai tulee pian, mutta toisaalta odottavan aika on pitkä.. Toivottavasti aikasi liitää eikä odotus tunnu pahalta( :

      Poista
  2. Odotan innolla että pääsen itsekin pelaamaan noita joulujuttuja. Nyt kun on tuo vika pelissä ja en ole muutenkaan päässyt pelaamaan, niin en ole niihin vielä yhtään päässyt tutustumaan. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joulutehtävät on tosiaan mukavia(: Silvergladessa päästään auttamaan juhlajärjestelyissä, koristelussa yms., siinä pääsee joulutunnelmaan(: Eiköhän peli aukea taas pian, ainakin toivon niin.

      Poista