keskiviikko 2. syyskuuta 2015

Tee kotiläksysi!

Taas näpytän puhelimella päivitystä, joten toivotaan ettei tule kauheasti virheitä....

Pikkuisella Freja Sunfieldillä on hankaluuksia saada kaikki koulutehtävät valmiiksi seuraavaa kouluvuotta varten ja tietysti tässä kohtaa sinä astut mukaan. Tietysti. Hänelle on annettu tehtäväksi tarkkailla Jorvikin eläimiä niiden luonnollisessa elinympäristössä ja Freja valitsi tarkkailtavakseen käärmeet!

Todelliseen Jorvikin tyyliin kaikki ei mene niinkuin pitäisi ja pian yksinkertainen tarkkailu muuttuu katastrofiksi ja sinun täytyy toimia nopeasti pelastaaksesi tilanteen. Suuntaa Sunfield Farmille aloittaaksesi tehtävän.

Voidaksesi ottaa osaa tähän tehtävään, sinun tulee olla Star Rider ja suorittanut tehtävä, jossa autat Filip Sunfieldiä keräämään kukkia Martinan syntymäpäivää varten.

Uusia vaatteita on tullut myyntiin ostarille ja Hevosmarkettia pistetään pystyyn Silvergladeen.

Sitten jotain pelaamisesta. Pian tulee kaikille pelaajille pakolliseksi työpöytäversio, joka käsittääkseni myös uudistuu. Tämä uudistus tulee automaattisesti Windowsin käyttäjille, jotka jo käyttää tätä työpöytäversiota ja muiden on uudistus on ladattava. Uutisissa oli video SSO:n omalta YouTube-tililtä, jossa neuvotaan kuinka kyseinen työpöytäversio ladataan. Lisätietoja uudistuksesta tulee pian uutissivulle ja SSO:n Facebook-sivulle.

~ Tati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti