lauantai 5. syyskuuta 2015

Kuvapläjäys

Luikero

Toinen

Ja kolmaskin vielä

Kisa Frejaa vastaan; siivoton kaupunki

Sairas Freja

Hoplaa

Sumuinen aamu

Sato kärsii :D

Lähdössä vaellukselle

Ruokaaaa!

Varusteet Dinolan kylmyyttä vastaan

Ravenheart pitkästä aikaa

Friisuillen

Eka yritys, Freja kehtasi tippua pienestä hypystä...

Taas kuvatuksia, mutta tällä kertaa vähän tekstiä kanssa.

Tämän viikon tehtävä koski siis Sunfield Farmin Frejan läksyjä. Autoin Frejaa nappaamaan käärmeen, joka tietysti puri varomatonta tyttölasta, joka halusi sitä silittää. Käärme piti tunnistaa ja lainasimme kirjoja Jorvikin eläinkaupan pitäjältä, lähdettiin kuvaamaan käärmeitä, kisattiin takaisin kotiin ja päädyin etsimään matkalla kadonnutta Frejaa. Kakru oli sairas käärmeenpureman takia, johon eläinlääkäri onneksi osasi keitellä vastamyrkyn. Kiitokseksi avusta sain mekon.

Tehtävä sijoittui kahdelle päivälle, itselläni kolmelle sillä toisena päivänä meni hermo sairaan Frejan kotiinkuljetuksen kanssa. Piti ratsastaa hitaasti ja varoen ja kakru ei kestänyt yhtä ilopukkia Moonbelleltä... Tänään uusi yritys ja matoin ravailla niityiltä farmille asti.

Tämän ensimmäisen yrityksen jälkeen lähdin mukaan clubin vaellukselle, joka lähti liikkeelle Goldin tallilta; päällä mielellään länkkärivaatetus ja varusteet sekä satulalaukku jos sellaisen omisti. Mentiin läpi Goldenhills Valleyn, maneesin kohdalla kahlattiin veden yli Forgotten fieldsille ja jäätiin piknikille kohtaan josta lampaat kävelee. Itse jouduin tämän jälkeen poistumaan, mutta vaellus jatkui.

Tänään aamulla sain uusimman hevoseni Moonbellen levelille 15 ja näin ollen olen taas ilma tekemistä, melkein. Vielä pitää Moorlandin Bobcattien kanssa saada maine täyteen, mutta siinä ei pitäisi kauan mennä. Olenkin tässä miettinyt pitäisikö luoda toinen hahmo ja mm. etsiä kuvien kera tähdet ja salapaikat tänne blogin puolelle? Aika on ehkä pienoinen ongelma tässä kohtaa, pelaan nykyäänkin niin harvoin...

~ Tati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti