keskiviikko 16. syyskuuta 2015

Fort Pintan muodonmuutos ja muuta kivaa

Kuten aiemmin ilmoitettiin, Fort Pinta saa tänään uuden ilmeen ja jos tästä ei vielä innostusta tarpeeksi niin myös Pintan ranta on kokenut muodonmuutosta.

Raptor, kaikkien lemppariräppäri on palannut ja lupautunut heittämään keikkaa ostarille joka torstai huomisesta lähtien. Ostarilla on myös uusia vaatteita tarjolla, täytyyhän sitä näyttää hyvältä Raptorin paluukeikalla, eikö?

Uusi tehtävä! Katutaikurit on aina kivoja eikö? Miten he tekevätkään kaikki hullut temppunsa?! Tällä viikolla sinulle selviää muutama taikurien salaisuus, kun yhdistät voimasi kiertelevän taikurin Isebell Figgin kanssa tuodaksesi fantastisen taikauskoinen Fort Pintaan. Tietysti, koska kyseessä on Jorvik, ei ole suoraa tietä tavata Isebelliä, joten ensin sinun täytyy auttaa Jamesia varkaan kanssa!

Ottaaksesi osaa tähän tehtävään, sinun tulee olla suorittanut tehtävä, jossa toimitat kellon Derekiltä Marleylle.

Hevosmarketti pystyttää kojujaan Cape Westiin ja avaa ovensa seuraavalla viikolla.

Pari viikkoa sitten päiviteltiin pelin tarkkuutta ja tämä päivitys ei ilmeisesti toiminut kaikilla, mutta nyt sitä on korjailtu. Muistutukseksi vielä ohjeet:

- Kirjaudu peliin ja avaa asetukset (settings menu)
- Klikkaa grafiikan laatu korkeammaksi mahdolliseksi (graphic quality, highest quality)
- Kirjaudu ulos ja takaisin peliin
- Nauti paremmasta grafiikasta

Joidenkin varusteiden laatua on paranneltu tämän uudemman grafiikan korjauksen myötä eli kiinnitähän huomiota siihen(;


Eipä muuta tällä viikolla. Luulin, että työpöytäversio tulisi jo pakolliseksi kaikille ja muuttaisi ulkonäköään, mutta ei kai sitten vielä. Muuttuneen ulkonäön lisäksi tämä pelin latausalusta (tai mikä lie) tallentaa viimeksi käyttämäsi sähköpostiosoitteen eli sitä ei tarvitse kirjoittaa joka kerta uusiksi. Latausalustalta voi myös vaihtaa käytettävän kielen ja näkee pelin uutiset. Latausalustan kielen vaihdos ei käsittääkseni vaihda serverisi kieltä, se pitää vaihtaa halutessaan jostain muualta. Näin muistan lukeneeni..

~ Tati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti