keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Ystävänpäivä

Viime viikon päivitys käsitteli ystävänpäivää. Aiemmin en tätä saanut suomennettua, koska olen ollut aika väsy ja on muutenkin ollut paljon tekemistä. Tässä siis tämä:

Tehtävät olivat viime vuodelta tuttuja, Silvergladessa räätäli Donald kaipasi apua tilaustensa valmiiksi saamisessa. Tehdäkseen tämän tehtävän pitää olla antanut villaa Landonilta Donaldille ja kertonut paronitarelle, että GED valtaa hänen viinirypäletarhaansa.

Jarlaheimissa Catherine kaipasi apua kahvilassaan. Tämän suorittamiseen vaaditaan tehdyksi tehtävä, jossa saat avaimen puumajaan.

Ystävänpäiväkojuja on ympäri Jorvikia, tarjolla uusia ystähänpäivätamineita. Ostarilla on myös tarjolla uusia vaatteita ja varusteita.

Eddie ja Ferdinand ovat avanneet hevosmarketin Fort Pintaan.

Sitten uutena ominaisuutena Silvergladen maneesille on tullut katsomo maneesin koulupuolelle. Nyt voit istua katsomossa tarkkailemassa ystäväsi kouluratsastussuoritusta.


Klubilaisten kanssa vihittiin tämä uusi ominaisuus käyttöön ja pidettiin koulutunti maneesissa. Yleisökin saimme, mutta tunti sujui rauhassa eikä kenenkään ratsu kavahtanut vieraita. Otin osaa myös vaellukselle maanantaina, kierrettiin tunnin verran Silvergladen kartanolta Eponaan. Vaelluksen päätteeksi oli leikin aika, mutta jouduin poistumaan siinä vaiheessa. Vaelluksella hauskaa oli yhteisen puuhaamisen lisäksi se, että vaikka klubilaisia oli paikalla paljon, kaikilla oli eri värinen hevonen, morgan tai quarter. Näky oli hieno:D

Tänään on tarjolla uusia tehtäviä. Tästä tuli maanantaina teaser youtubeen, mutta en taas saa videota tähän näkyviin. Joka tapauksessa ongelmia taas G.E.D.:in kanssa, ryhdymme luultavasti pelastamaan Hermania.


 ~ Tati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti