keskiviikko 17. helmikuuta 2016

Uusi tehtävä Eponassa!

Tapaa Rouva X.

Tämän viikon jännittävässä lisäylsessä Eponan tarinaan on yllätyksiä hihassa ja uusia hahmoja tavattavana. Selvitä mitä GED aikoo tehdä Hermanille ja mitkä ovat heidän pahat suunnitelmansa Hillcrestissä ja miten Rouva X aikoo ne estää. Tehdäksesi tämän tehtävän sinun tulee olla suorittanut tarinan ensimmäinen osa, jossa tapaat Jupiterin kalliolla Old Hillcrestissä.

Lisää ystävänpäivän hauskuutta!

Voit yhä tehdä tehtävät Donaldin ja Catherinen kanssa, mutta myös uusi tehtävä on tarjolla. Tosin se on vanha, tarjolla on kylläkin uusi palkinto. Silvergladen postitoimistossa Derek tarvitsee apua kirjeiden toimittamisessa rakastuneille Jorvikin asukkaille. Toimitettuasi kirjeet voit alkaa metsästää kadonneita kirjeitä. Etsintä tapahtuu samoin kuin esimerkiksi Halloweenina aaveita ja pääsiäisenä yllätysmunien kanssa, saat ilmoituksen kun olet lähellä kadonnutta kirjettä. Kirjeet löytyvät seuraavista paikoista:

- Silvergladen linna
- Doylen kirkko (rauniot)
- Moorlandin pohjoinen ranta
- Cape Westin kalastajakylä
- Goldspur farmi
- Southsea Acres
- Valedalen kylä
- Fort Pinta
- Nilmer's Highland

Ostarilla on uusia vaatteita ja varusteita ja Eddie ja Ferdinand ovat siirtäneet hevosmarketin Silvergladeen ja avaavat seuraavalla viikolla.

Jorvikin muotiviikko on tulossa ja se tarkoittaa, että myös Raptor tulee takaisin. Tähän liittyen on tulossa YouTube-kilpailu, josta lisää seuraavalla viikolla.


~ Tati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti