keskiviikko 18. marraskuuta 2015

Star Stable Show 2




Epona aukeaa tänään ja päästäksesi suorittamaan jännää tehtävää (josta spoileria videolla, käykää katsomassa!) sinun tulee olla lvl 16 ja suorittanut tehtävät, joissa 
1) autat Helgaa (turisti) ja hänen perhettään kesämökin kanssa 
2) annat Hermanille G.E.D.in raportteja ja
 3) autat Niciä kartoittamaan Dino Valleyn.

Paljon pitää siis olla tehty, mutta Eponassa odottavat sitten uudet hahmot ja paljon uusia tehtäviä(: 

Epona aukeamisen kunniaksi hevosten vieminen kouluttajille on mahdollista useammin kuin kerran. Eli siis kouluttajia on kolme, Fort Pintassa, Steven tallilla ja Jorvikin tallilla. He kouluttavat hevosesi seuraavalle levelille coineja vastaan. Ennen tämä oli mahdollista kerran päivässä, mutta nyt niin monta kertaa kuin haluat. Sitä en ihan saanut selville kauan tämä kestää, joten jos tahdot pikakoulutusta niin tee se pian.

Sitten vastattiin kysymykseen milloin riimunnarut tulee. Aiemmin kerrottiin ettei kyseessä ole riimunnaru vaan voit ottaa hevostasi ohjista kiinni ja taluttaa siitä ja tämä tulee käyttöön joulukuun 16. päivä eli neljän viikon päästä.


Tässä siis SSS:n pääkohdat, toki videolla on muutakin, mm. Eponaa ja videota Eponan avaamisesta Stacyn kanssa. Se vaikutti jännästi tehtävältä. Emme mene heti sisään portista vaan salaista reittiä ja myöhemmin avaamme portin.

Edit: Ooh, ooh!! Katsoin videon iiiihan loppuun ja siellä oli spoileri! Matildalle sanottiin "älä mainitse kysymyksiä islanninhevosista, emme halua paljastaa niistä vielä mitään"!!! Islannninhevosia!!!

~ Tati 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti