keskiviikko 4. marraskuuta 2015

Halloween

Viime viikolla alkoi Jorvikissa Halloweenin vietto.

Moorlandissa Rouva Holdsworth kertoo sinulle kummituksista ja sen jälkeen voit etsiä niitä ympäri Jorvikia. Aluksi vain kuulet ne, mutta kun pääset tarpeeksi lähelle voit myös nähdä aaveet ja kun saat ne kiinni, ne antavat sinulle lahjoja, joko jotain syötävää hevosellesi tai jotain päällepantavaa itsellesi! Jorvikin talleilla (Steven, Figrove, Valedale, Fort Pinta, Jorvik, Goldenhill ja Moorlandissa Holdsworthin mökillä) on omenasaavit, joista voit noukkia hampaille omenia, jotka antavat lahjoja. Joko jotain syötävää itsellesi tai hevosen varusteita.

Silvergladen linnan kellarista löytyy hauska kurpitsakisa, jonka juokset itse, hevosesi joutuu odottamaan tällä kertaa. Muista varoa aaveita!

Jorvikissa löytyy myös Halloween-kauppoja, joistain löytyy vaatteita ja joista naamareita. Myös ostarilla on tarjolla uusia vaatteita. Kampaamot tarjoavat myös erityisiä Halloween-meikkejä.

Ryövärit Bob ja Rob tarjoavat myös tehtävää. He ovat seilanneet maailman meriä ja tuoneet vahingossa mukanaan, jotain mitä ei ehkä olisi pitänyt...

Tehdäksesi tämän tehtävän sinun tulee olla Star Rider ja olla auttanut Bob pois veden varasta. Ja luonnollisesti olla päässyt Goldenhills Valleyhin.

Tällä viikolla Halloween jatkuu. Voit yhä auttaa Bobia ja Robia vangitsemaan pahan Usiku-hengen.

Silvergladen linnan salista johtaa ovi uuteen Halloween-hauskuuteen, kummitusjunaan! Jos olet Star Rider ja avannut jo Silvergladen linnan, pääset ajelulle.

Hevosmarketti on avoinna Silvergladessa, Steven tallin takana ja ostarilla on tarjolla uusia vaatteita ja varusteita.

Silvergladen kaupunginvaltuutetun kissa on karkuteillä ja miesparka kaipaa apua karvaisen ystävänsä löytämiseen.


Sellaista parilla viimeisimmällä päivityksellä on tarjota. Aaveita olen etsinyt ahkerasti ja löytänyt 28 valkokaapuista liihottajaa. Niitä saattaa tosin olla enemmän.. Vaatteita tuli kaksi settiä yhtä paitaa/mekkoa lukuunottamatta, omenasaaveista hevoselle yksi setti. Toivon että saaveista tulisi tällä viikolla jotain uutta, mutta saa nähdä. Mielenkiinnolla odotan kummitusjunan kokeilua.


~ Tati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti