maanantai 23. helmikuuta 2015

Ystävänpäivä

Ystävänpäivän tehtäviä on riittänyt kahdelle viikolle ja vielä on par päivää aikaa suorittaa ne loppuun.

Catherine omistaa kahvilan jarlaheimissa ja tarvitsee apua koristeluissa, menun kanssa ja kakkujen... Parasta ratsastaa paikan päälle auttamaan ennen kuin Catherine sekoaa lopullisesti!

Vaatturi Donaldilla on paljon tilauksia ystävänpäiväksi eikä hänellä ole tarpeeksi materiaaleja täyttämään niitä. Hän tarvitsee villaa, mutta mihin on kadonnut  Landonin lempilammas? Donaldin tarvitsee myös värjätä villa, mutta kuka voi tehdä kangasväriä ja onko heillä edes oikeita aineita?

Derek tarvitsee apua postissa. Ystävänpäivän posti on kateissa ja sinun pitää antaa Derekille apusi, jotta hän saa toimitettua kaiken ajallaan.

Silvergladen kylässä on uusia varusteita hevosille ja ystävänpäivän puodeissa on myynnissä vaatteiden lisäksi suloisia pehmonalleja satulalaukkuun sujautettavaksi. Lisäksi uusia kauppoja on ilmestynyt ympäri saarta, myynnissä on heinää, porkkanoita ja muita herkkuja hevosille sekä ihmisille.

Eddie ja Ferdinand ovat viimein saaneet hevosmarketin pystyyn Cape West Fishing Villageen ja odottavat sinua käymään.

Uusia hevosia!

Vineyardiin on ilmestynyt uudet kauniinväriset morab- ja morgan-rotuiset hevoset ja Valedalen talleilta voi löytää upean uuden selle francaisin!

Ystävänpäivän redeem-koodi on SSOHEARTU2015 ja sillä saa 200 star coinia. Vielä kahden päivän ajan on menossa pidennetty tuplacoini viikonloppu.


Päivitysten suomennokset hieman myöhässä, mutta täällä nyt kuitenkin. Paljoa en on ehtinyt puuhailla, edes kaikkia ystävänpäivän tehtäviä en ole saanut loppuun.. Pari uutta hevosta ostin, esittelyjä myöhemmin. Lisäksi olen ajatellut myydä muutaman hevosen sillä kaikille ei oikein ole aikaa... Olen nykyään punapää, turkoosit latvat ei ihan ollut mun juttuni. Kuvia tulee kunhan maltan ottaa.


~ Tati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti