keskiviikko 11. helmikuuta 2015

Geokätköilyä

Viime viikon päivitys sisälsi Figroven Andyn idean geokätköilystä, joka on vähän niin kuin aarteen etsintää. Kaksi päivää tästä riitti tehtäviä ja palkinnoksi tuli taas yhdet kesäkengät.

Geokätköilyn mainoksia levittämässä uudessa paidassa

Uusia vaatteita tuli Jorvikin tallin kentän laidalle ja Eddie ja Ferdinand pysähtyivät Cape West Fishing Villageen pystyttämään markettia.

Jack Goldspurilla piti olla lisää tehtävää tarjolla, mutta itse en ole tätä tehtävää ainakaan vielä saanut... Viime viikolla monella muullakin tuntui olevan sama ongelma eikä tietääkseni ole tullut mitään ilmoitusta asiasta.

Saavutin levelin 17 geokätköilyn merkeissä ja se tuli ihan yllättäen; yhtäkkiä huomasin levelin nousseen. Huomiointikykyni loistaa jälleen.

Level 17, ou yeah!


Olen nyt tosiaan ollut vähemmän aktiivinen, on väsymystä, kiirettä ja huonovointinen perheenjäsen, mikä tuo huolta... Mutta yritän.


Tämä viikon päivityksen kanssa on jotain ongelmia ja siitä syystä kaikki saavat 200 sc redeem-koodin, joka ilmoitetaan uutisissa päivityksen jälkeen. Päivitys ilmeisesti pitää sisällään paljon ystävänpäivä-juttuja. Saas nähdä millaisia tällä kertaa(:


~ Tati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti