torstai 23. lokakuuta 2014

Päivitys ja uusi perheenjäsen

Heippa!


Mikäs sen sopivampaa aloittaa bloggaus kuin uusi, jännittävä päivitys.

Elikkäs, eilen saatiin kaksi uutta pohjoisruotsinhevosta, pari kypärää ja hanskoja. Niiden lisäksi kerrottiin avautuvasta alueesta, Dino Valleysta! Olen aivan innoissani! Alueen kerrottiin olevan suuri, suurempi kuin nyt pelattavana oleva Harvest Countiesin alue sekä kylmä, hyvin kylmä paikka. Se sijaitsee Valedalesta pohjoiseen ja tällä hetkellä pohjoisruotsinhevonen on paras rotu ratsastettavaksi moisella kylmällä alueella. Alue avautuu talvella 2014, joten sitä odotellessa! Kerrottiin myös, että seuraavalla viikolla alkavat Halloween-päivitykset ja että uusi hevosrotu ilmestyy muutaman viikon päästä!


Mitä itse pidin päivityksestä? Pohjoisruotsalaista en ole aiemmin ostanut, koska se näyttää samalta kuin tinkeri ja niitä minulla on jo kolme tallissa hörisemässä. Mutta koska pohjoisruotsalainen pärjää parhaiten Dino Valleyssä niin tietysti sellainen piti hankkia. Suuntasin Fort Pintaan ja ostin Winterheartin, suloisen tamman, joka on vielä hieman tahmea ja kuuntelee apuja vaihtelevasti, mutta on samalla innokas oppimaan. Eilen juoksimme kaikki kisat läpi ja Winterheart on nyt siis levelillä 6, hyvin pian nousee levelille 7, mikä tapahtunee tänään.
Uuden ratsun lisäksi ostin punaisen kypärän ja punaiset hanskat, jotka tulivat myyntiin Jorvikiin vihreiden vaatteiden lisäksi. Uudet vaatteet on aina kivoja.

Odotan jo Halloweeniä, uutta hevosta sekä tietysti joulua ja Dino Valleytä. Niitä odotellessa koulutan laumaani ja seikkailen pitkin Jorvikia. Yritän myös ahkerasti päivitellä blogia ja lisäillä hevosieni esittelyjä. Jos minuun sattuu törmäämään niin saa tietysti tulla juttelemaan.

~ Tati

2 kommenttia:

  1. Ompa kauniisti kirjoitettua tekstiä, joka oikein kaappaa lukijan mielenkiinnon osakseen! Jään innolla odottamaan tulevia päivityksiä ja hevostesi osiota (:

    - ystäväsi Calista

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kauniista sanoista:3 Juu, päivityksiä tulee pikku hiljaa ja sivujakin muokkailen vielä kunnolla(x

      Poista