keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Halloween on saapunut Jorvikiin!

Tämän viikon päivityksen myötä Jorvikiin on ilmestynyt kauppoja, joista löytyy ainakin vaatteita ja varusteita, Halloween-teemalla varustettuina tietysti. Ympäri Jorvikia on myös aaveita, jotka kaipaavat apua ja sitä saadessaan saattavat jättää jälkeensä lahjan. Aaveet löytää kuuntelemalla tarkaan sillä ne pitävät ääntä liikkuessaan. Mutta ensin on parempi käydä juttelemassa Mrs. Holdsworthille. Toinen lahjoja jakava tehtävä on omenasaavit, joita löytyy niin ikään kaikkialta. Jos onnistut nappaamaan omenan hampaillasi vesisaavista, saat lahjan. Vähän lupaillaan, että kysessä olisi jotain hevoselle. Ehkä kokonaan uusi varustesetti? Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä: Kurpitsan poimintaa. Suuntaa Silvergladen linnalle, tarkemmin sanottuna sen juurelle, kellarin ovelle. Siellä odottaa Eve, joka opastaa hauskaan peliin kellarin sokkeloihin. Mutta varo aaveita!

Mitä itse pidin? Noh, tämähän on sama päivitys kuin edellisenä Halloweeninä, joten olen hieman pettynyt. Toki pidän näistä tehtävistä, kummitusten metsästämisestä varsinkin. Viime vuonna kummituksia taisi muuten olla 21 ja myöhemmin tuli 8 lisää. Oletettavasti näin on nytkin, mutta varmaksi en sano, se selviää etsimällä. Pääsen vasta illemmalla suorittamaan tehtäviä, joten vaatteisiin, varusteisiin ja lahjoihin en osaa vielä kommentoida mitään. Samaisesta syystä en lisää nyt kuvia, mutta ehkäpä myöhemmin(;

Sitten muuta. Olen kouluttanut Winterheartia levelille 12, muuta en ole oikeastaan ehtinyt tekemään. Kisojen läpi juokseminen kun vie aikaa... Kävin eilen illalla lisäämässä blogiin kaksi uutta sivua: 'Galleria' ja 'Muiden blogit'. Galleriassa ei ole vielä mitään, mutta sinne tulee pari vanhempaa kuvaa (olen ollut huono napsimaan kuvia...) ja uusia odoksia, joita en laita postauksiin. 'Muiden blogit'-osioon lisään linkkienvaihdon myötä muiden SSO-blogeja. Sieltä kannattaa välillä käydä vilkaisemassa mahdollisesti uutta luettavaa. Äskettäin kävin tekemässä muutoksia 'Ratsut'-sivulle, lisäsin esittelyjä ja tein niistä hieman kattavammat. Kuvia esittelyihin lisään kunhan ehdin niitä näpsiä.


~ Tati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti