sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Meinneiltä päivityksiltä

Mitäs tässä on ehtinyt tapahtua? SSO:n synttäreiden jälkeen tuli tosiaan shirehevoset ja isoja hurmureita hankin kaksin kappalein, mustan Stormchaserin ja rautiaan Coolkidin. Näitä tupsujalkoja on jo kouluteltu, mutta täysiin leveleihin on vielä matkaa. Shiret ovat kyllä mielestäni ihania, oikeasti isoja ja ilmeikkäitä. Vaikka shireissä on hieman samaa kuin morganeissa, ei se haitaa sillä ne ovat kuitenkin rotevampia. Pari häiritsevää piirrettä löytyy myös: etujalat ovat liian edessä ja hypätessä takajalat jotenkin pyöristyvät ja peppu nousee hassusti saaden selän notkolle pieneksi hetkeksi. Mutta pikkuvikoja! Suloisia ovat silti.

Coolkid & Stormchaser


Keskiviikkona Moorlandin tallille tuli uusi tyttö, Mandy, joka oli aluksi varsinainen rääväsuu ja vaikutti epäilyttävältä, mutta osoittautui ihan hyväksi tyypiksi, jolla oli syynsä käytökseensä. Mandy yritti etsiä puolisiskoaan ja tässä operaatiossa sitten päästiin auttamaan, kun oltiin ensin otettu Mandystä selvää Lorettan käsk.. pyynnöstä.. Mandy ei osannut ratsastaa vaikka muuta väitti ja auteltiin sitten siinäkin. Lopulta puolisisko löytyi, Bobcat Julie (vai oliko se Julia??). Julie ei kuitenkaan alkuun innostunut uudesta siskosta, mutta ymmärsi lopulta olla ihmisiksi. Lahjaksi tehtävästä tuli vaaleanvioletti t-paita, joka oli Mandyn lahja Julielle, jonka Julie muotitietoisena ihmisenä päätti lahjoittaa eteen päin...

Varusteiden käsittely Moorissa...

Suitset karsinan lattialla, ei altista tapaturmille, ei...

Firewind varustettuna

Mandy piti auttaa selkään

Moorin esittelykierros
Masis Mandy


Nyt on meneillään extrapitkä tuplacoini viikonloppu ja pian tulee Halloween uusine tehtävineen. En malta odottaa, rakastan Halloweeniä ja kaikkea yliluonnollista!



~ Tati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti