keskiviikko 29. heinäkuuta 2015

Uudelleensyntyneet morganit!

Kaikkien rakastamat morganinhevoset ovat saaneet vahvistusta; uuden ulkomuodon lisäksi tarjolla on uusia animaatioita. Kirmaa Figroveen tapaamaan näitä uusia söpöläisiä!

Tim hengailee yhä Fort Pintassa ja kaipailee apua. Jos et ole vielä kokeillut Fort Pintan rantakisaa niin pistähän jo laukaksi!

Fort Pintan rantakaupassa on uusia kesäisiä vaatteita. Hengaa Timin kanssa, kisaa rannalla ja sitten SHOPPAILE!

Eddie ja Ferdinand ovat saapuneet Cape Westiin, muista käydä moikkaamassa, heillä on ollut ikävä.


Semmoista tällä viikolla. SS:n sivuilla ja youtubessa on video uusista hevosista. Mielestäni morganit näyttävät välillä isommilta kuin aiemmin ilmestyneet paintit ja quarterit, mutta se voi olla oma näköhäiriöni... Yleensä hevosia tulee kolmea eri väriä ja nyt mietityttää tuliko vain kaksi; en malta odottaa että pääsen Figroveen tarkistamaan asiaa. SS:n sivuilla näyttäisi olevan "rikkinäinen" kuva, jossa luultavasti uudet ratsut olisivat esillä. Ehkäpä se korjataan piakkoin eikä tarvitse odottaa Figroveen pääsyä..

Eveningstar-vuonoani olen viime päivät koulutellut ja pian on lvl 15 täynnä. Sitten vielä Foxhunter-poni ja mahdollinen uusi tulokas ja olen vihdoin ja viimein saanut kaikki tallin asukkaat levelitettyä. Eihän siinä kestänytkään kuin ikuisuus :D


~ Tati

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti